Γαμήλιες Δεξιώσεις Aria Catering

Σχεδιάζοντας έναν ονειρικό γάμο

Για την πιο ξεχωριστή και λαμπερή σας μέρα, έχουμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και ξεχωριστές ιδέες μας, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και τις επιθυμίες σας! Νεανικός, μοντέρνος, αυστηρός, παραδοσιακός … όπως και να έχετε ονειρευτεί το γάμο σας, είμαστε εδώ για να τον κάνουμε πραγματικότητα.

Η μοναδική και πολυετής εμπειρία της Aria Catering στις γαμήλιες δεξιώσεις, αποτελεί την εγγύηση ότι ο γάμος σας θα ξεχωρίσει!

Σεβόμενοι ότι ο κάθε γάμος οφείλει να είναι μοναδικός, προτείνουμε ιδέες ειδικά για εσάς, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας ή με τον wedding planner σας ανταποκρινόμενοι σε κάθε σας επιθυμία!

Wedding Buffet

Aπολαυστικό φαγητό με τον πιο όμορφο τρόπο

Είναι ιδιαίτερα απαιτητικό να παρουσιάσεις ένα απολαυστικό φαγητό με τον πιο όμορφο τρόπο, και ειδικά όταν πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό ατόμων όπου ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που ανανεώνουμε διαρκώς το μενού μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και βρίσκοντας ευφάνταστους τρόπους για να παρουσιάζουμε τα εδέσματα μας. Ο σεφ μας και ο food stylist μας, παραμένουν σε διαρκή συνεννόηση μαζί σας ή με τον wedding planner σας, για να κάνουμε όλοι μαζί την μέρα σας μοναδική!

Στον όμορφα ντυμένο γαμήλιο μπουφέ σας, με τα λευκά λινά και τα λευκά πορσελάνινα σκεύη, το μενού της Aria θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!
Στην Aria Catering φροντίζουμε όχι μόνο για την ποιότητα αλλά και για την ποικιλία των εδεσμάτων που διαθέτουμε! Μπορούμε να συνδυάσουμε ακόμα και δύο ή περισσότερες «κουζίνες». Σε κάθε περίπτωση,
στόχος μας είναι να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο μενού που θα ταιριάζει με το δικό σας προσωπικό στυλ.

Γιατί να επιλέξετε Aria Catering;

Στην προετοιμασία και δημιουργία του μενού σας, η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική για μας. Το άψογο αποτέλεσμα από πλευράς γεύσης αλλά και παρουσίασης αποτελεί για μας την εγγύηση ότι  η μέρα του γάμου σας θα είναι μοναδική και όπως ακριβώς την έχετε σχεδιάσει.

  • Άψογη οργάνωση
  • Μεγάλη ποικιλία σε εδέσματα και αποκλειστικά πιάτα
  • Πιάτα που ετοιμάζονται με τα πιο αγνά υλικά
  • Προσεγμένη και εντυπωσιακή διακόσμηση 
  • Επαγγελματισμός και συνέπεια 
  • Συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα
  • Εξυπηρέτηση στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα ή σε ένα από τα 15 Venues που συνεργαζόμαστε
  • Τήρηση κάθε λεπτομέρειας της αρχικής μας συμφωνίας

Στον χώρο της επιλογής σας ή στα δικά μας Venues

Στην Aria Catering, είμαστε ευέλικτοι και αναλαμβάνουμε την γαμήλια εκδήλωσή σας σε όποιον χώρο το επιθυμείτε!

Χώροι που συνεργαζόμαστε και αναλαμβάνουμε το catering 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
Λεωφ. Κορωπίου Μαρκόπουλου 1
Κορωπί 194 41, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 210 9656 388

Email: events@aria.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 9.00 – 20.00

Σάββατο / Κυριακή: 10.00 – 20.00