Συνεργασίες

Τα bars & εστιατόρια που έχουμε την αποκλειστική συνεργασία…

Metropolitan Expo

Είμαστε περήφανοι που είμαστε το αποκλειστικό catering του Metropolitan Expo -του μεγαλύτερου Εκθεσιακού Κέντρου στην Αθήνα για τα τελευταία 10 χρόνια. Με δύο εστιατόρια και με καθημερινή σίτιση έως και 1200 μερίδες αλλά και με την luxury υπηρεσία “delivery at your booth” ή “deli booth delivery” μέσα από ένα premium κατάλογο εδεσμάτων από την Aria deli food list-, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους εκθέτες και στους επισκέπτες του Εκθεσιακού Κέντρου.
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος»

Euronav Ship Managment Hellas LTD

Από το 2019 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση του εστιατορίου προσωπικού της Ναυτιλιακής Εταιρείας Euronav παρέχοντας καθημερινά, φρεσκομαγειρεμένα ποιοτικά γεύματα, βασισμένα στη Μεσογειακή διατροφή.

Λεωφ. Αθηνών 31 – 33, Αθήνα

Olympic Shipping Management S.A. του Ομιλου Ωναση

Από το 2021 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση του εστιατορίου – κυλικείου προσωπικού της Ναυτιλιακής Εταιρείας. Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των 130 εργαζομένων, με την καθημερινή παροχή ποιοτικού σπιτικού, φρεσκομαγειρεμένου φαγητού. Στο καθημερινό μενού περιλαμβάνονται επίσης χειροποίητα sandwiches, φρεσκοκομμένες σαλάτες, σπιτικές πίτες και τάρτες, γλυκά, φρεσκοψημένα μπισκότα, κέικ και μπάρες δημητριακών. Όλα με την υπογραφή ARIA Deli -τη νέα delicatessen σειρά προϊόντων της Αria Fine Catering-
Ζεφύρου 8 Παλαιό Φάληρο, Ελλάδα

Στεγη Γραμματων και Τεχνων - ιδρυμα Ωναση

PIano Restaurant & Green room

Είμαστε περήφανοι που είμαστε επίσημοι caterers από το 2019 στην Στέγη γιατί είναι το μέρος όπου ο σύγχρονος πολιτισμός συναντά την αισθητική και την επιστήμη. Εκεί όπου οι θαρραλέοι, ανήσυχοι και τολμηροί Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες βρίσκουν τα μέσα να προβάλλουν τη δουλειά τους, αλλά και ένας τόπος όπου πυροδοτούνται συζητήσεις για τα σημαντικά που δεν είναι αυτονόητα.

Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα

Κεντρο Πολιτισμου ιδρυμα Σταυρος Νιαρχος - ΚΠΙΣΝ

Από το 2021 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση και τη λειτουργία των Opera Bars στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και Εναλλακτική Σκηνή). Το concept που δημιουργήσαμε είναι η “Spritzeria” και ο πρωταγωνιστής είναι ένα bitter ποτό με προσθήκη αφρώδους κρασιού. Το συνοδεύουμε με tapas με Ελληνικές και μεσογειακές ρίζες.
Λεωφόρος Συγγρού 364 Καλλιθέα, Αθήνα

Ωνασειο Καρδιοχειρουργικο Κεντρο

Aπό τον Μάρτιο του 2021 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση του κυλικείου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με το νέο brand name ΑRIA CANTINA. Χειροποίητα sandwiches, φρεσκοκομμένες σαλάτες με φρέσκιες εποχικές πρώτες ύλες, σπιτικές πίτες και τάρτες, γλυκά, φρεσκοψημένα μπισκότα, κέικ και μπάρες δημητριακών, όλα παρασκευασμένα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με ένα μόνο σκοπό: Την παροχή υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών και την απαράμιλλη γεύση των προϊόντων μας που προετοιμάζουμε εδώ και 24 χρόνια με αγάπη, συνέπεια και δημιουργικότητα.

Λεωφόρος Συγγρού 356 Καλλιθέα, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:

Λεωφ. Κορωπίου Μαρκόπουλου 1
Κορωπί 194 41, Ελλάδα 

Τηλέφωνο: +30 210 9656 388

Email: events@aria.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 9.00 – 20.00

Σάββατο / Κυριακή: 10.00 – 20.00