Πληρης η Μερικη Ανακαινιση για ενα Συγχρονο και λειτουργικο Σπιτι

Ανακαίνιση Σπιτιού & Επαγγελματικών Χώρων


Η Εταιρία

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, θα χαρεί να βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

 Περισσότερα

Επικοινωνία

Μερικες απο τις κατοικιες που δεχθηκαν ανακαινιση

Ολοκληρωμένα Έργα Ανακαίνισης Σπιτιού

  • Ανακαίνιση Οικίας σε Παπάγου και Δημιουργία Νέων Διαμερισμάτων
  • Ανακαίνιση στην Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ανακαίνιση στο Περιστέρι σε Μικρό Μπάνιο
  • Ανακαίνισης Μπάνιου σε Κατοικία στο Μαρούσι
  • Ανακαίνιση Κατοικίας στο Παγκράτι
  • Ανακαίνιση Διαμερίσματος στον Λυκαβηττό

Δείτε μερικά ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης το οποία παρουσιάζονται με φωτογραφίες πριν και μετά την ανακαίνιση.
Φανταστείτε τον χώρο σας, παίρνοντας ιδέες από τα έργα μας.

Περισσότερα Έργα
Η ανακαίνιση σπιτιού είναι ένας οικονομικός τρόπος για ένα «καινούργιο» ή ανανεωμένο σπίτι. Οι ανακαινίσεις κατοικιών γίνονται τόσο στα παλιά διαμερίσματα και σπίτια όσο και σε σχετικά πιο καινούργια τα οποία οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να ανανεώσουν – αναβαθμίσουν αισθητικά, λειτουργικά και ενεργειακά. Η ανακαίνιση μιας οικίας ή διαμερίσματος δίνει καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά μπορεί να αποφέρει και περισσότερα κέρδη στον ιδιοκτήτη του ακινήτου αν το νοικιάζει.
Αναρωτιέστε τι περιλαμβάνει μία ανακαίνιση ; Το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει μία ανακαίνιση σπιτιού εξαρτάται από τον χώρο, τις ανάγκες του και την υπάρχουσα κατάσταση. Κάποιες φορές μπορεί να αρκεί ένα βάψιμο και η αντικατάσταση κουφωμάτων και άλλες φορές μπορεί να επιβάλλεται και η αλλαγή πατωμάτων και πλακιδίων, η ολική ή μερική ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου αλλά ακόμη και η αλλαγή των ηλεκτρολογικών.
Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία μας και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με την ανακαίνιση που έχει ανάγκη το σπίτι σας αλλά και να σας δώσουμε την οικονομική προσφορά μας